لیست اختراعات علي ذبيحي نجف آبادي
1- از جمله معضلات پخت كباب ايجاد دود مي باشد كه اين امر سبب پايين آمدن كيفيت ظاهري و طعم كباب مي شود، همچنين به مرور زمان آشپز را دچار بيماريهاي ريوي و پوستي مي نمايد دود ناشي از پخت در هودها و كانالهاي تهويه تجمع پيدا كرده و در طولاني مدت باعث بروز آتش سوزي و خسارات جبران ناپذير مي شود. اما اين دستگاه دود كاملا حذف شده و تمام اين مشكلات را از بين برده است. 2- در نمونه هاي قبلي به علت ارتباط مستقيم كباب با شعله گاز سمي co2 وارد بافت گوشت مي شود كه باعث بروز بيماريهاي گوارشي و سرطان مي گردد. ولي در اين دستگاه به علت پخت كباب با حرارت غير مستقيم كباب با گاز سمي CO2 هيچ ارتباطي ندارد. 3- پايين بودن سرعت و ناتواني در پخت انواع كباب در نمونه هاي قبلي وجود دارد اما در اين دستگاه سرعت پخت تا دو برابر افزايش يافته و قادر به پخت انواع كبابا مي باشد. 4- پخت نمونه هاي قبلي غير يكنواخت بوده ولي در اين دستگاه با اعمال روشهاي خاصي كباب به صورت يكنواخت پخته مي شود. كاربرد اين دستگاه در آشپزخانه هاي نيمه صنعتي و رستورانهاي متوسط مي باشد.
موارد یافت شده: 1